MiCQ 2022 : AMBAIXADA MORA COMPLETA

MiCQ 2022 : AMBAIXADA MORA COMPLETA

Amb textos de Manolo Valls, els diàlegs de l’Ambaixada mora són un cant a la concòrdia i a la pau que tanta falta fan als pobles. La interpretació dels diferents personatges que vàren intervindre ratllà l’excel.lència. Entre la llegenda i la història es recrearen seqüències que mantingueren al públic que hi assistí a l’acte atent i amb molt d’interés. Es notava a distància un bon treball preparatori i una dedicació apassionada i digna. L’acte, just en proporcions i duració. Mesurat. No va fer falta ni el castell de joguet d’algunes altres ambaixades que hem vist a alguns pobles del voltant. Una posta en escena moderna i actual; senzilla. Gràcies a tots pel vostre esforç. El resultat és la suma de la il·lusió i de les ganes de fer ferms els llaços dels quartondins. Un equip, malgrat tot, disposats a treballar sense descans.Tots sabem la feina que s’inverteix, i el temps i part de la vida.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 7 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES