A BELLA LI AGRADA VIATJAR

A Bella li encanta pujar al cotxe i observar el món. Observa atentament el camí que va obrint-se a cada avanç de la màquina i està molt atenta a les novetats del paisatge i als seus canvis. La seua curiositat és infinita com l’ horitzó que s’obri al davant. Aquestos dies està melancòlica amb el seu embaràs psicològic i ens enterneix el cor quan busca en els seus ninos els substituts dels seus cadells. No som partidaris de la castració, però si cada vegada del seu cicle menstrual s´ha de quedar psicològicament embarassada, amb les mamelletes plenes de llet, trist i melancòlica, doncs haurem de plantejar-nos aquesta mesura. A més, li hem de subministrar medicació per a que les mamelletes deixen de produir llet i retornen. De moment bons passejos, jocs i diversió.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 1 visitant, 5 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES