Seleccionar página

SÉ QUE VAIG NÀIXER LLIURE

 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
SÉ QUE VAIG NÀIXER LLIURE
                     
Sé que vaig nàixer lliure
igual com el vent
que bufa per on vol;
igual com l’herba
que creix buscant el sol;
igual com el meu cor
que no pregunta i batega.
-
Lliure com les ones de la mar
que besen l’arena seguit,
sense parar.
Com els ocells
que lliures volen pel cel.
-
Si vaig nàixer lliure:
per què intenten manar de mi
Ens que viuen en un pedestal
i que de marbre són del tot?
-
Ens que es creuen amos i reis
de tot lo món
i no saben que és l’escultor
qui els ha cisellat.
-
La Natura té unes regles
que igual com tot ésser vivent complix
jo sé que lliurar-me’n no puc.
-
M’he proposat que
mentre em quede un raig de trellat:
oir, mirar, reflexionar
i jo decidir...,
res mai m’ho puga canviar.
-
Des del dia que vaig nàixer
lliure intente seguir sent...,
dins del meu cap!
 
                                  Salva
                    

 517 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

Salvador Alberola

Salvador Alberola és un lliurepensador que estima el seu poble.Des de la llunyania difon el seu pensar i la seua concepció del món.És conscient de la realitat que l'envolta i amb el seu criteri i estil opina i desenvolupa el seu pensament. La poesia,l'assaig i "les coses del seu poble" es veuen reflectides en aquestes pàgines.

2 Comentarios

 1. Francisco Torres Yago

  Genio y figura. ¡Si señor!

 2. Pepe

  La LLIBERTAT és una quimera…no deuria, però es,Solament el pensament individual és lliure; la resta són aproximacions.Quántes vegades callem per por, per represàlies,per covardia,per interessos,per meninfotisme.Els entrebancs a la llibertat,a la llibertat d’expressió són tants…que a la fi la LLIBERTAT queda reduïda al no-res.Que no el pensament, vertadera vàlvula d’escapament de l’opressió: pensament poètic,pensament assagístic.pensament teatral, pensament creatiu.Pensament LLIURE!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

ARA MATEIX

Users: 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

 • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics