LA QÜESTIÓ

La qüestió és que ja estic empatxat de tantes coses que envolten «El Nadal».S’han multiplicat tant que ja el que demana el cos és silenci i solitud.Els llums que s’activen a Octubre, els regals sense sentit, les comilones, els concerts, les nadales, les musiquetes, les loteries, les felicitacions….i tantes i tantes coses absurdes que bombardegen sense parar els meus sentits sense pietat ni treva.

Serà l’ edat, però cada vegada em cansen més. Vivim en un món contradictori i sense sentit, M’adono i no voldria adonar-me. No suporte que em tracten d’imbècil i de babau. Jo crec que hi ha molta gent que li passa el que a mi em passa. Poc podem fer. És tan difícil esbrinar que és manipulació… separar la veritat de la mentira, la fidelitat de la traició…

La qüestió és que aquest món està en mans de qui no deu estar, i a la fi, els desastres rebenten més prompte o més tard i la qüestió va fent-se cada dia més complicada i difícil. La tercera via, Pep, la tercera vía ens salvarà.

4 Comentarios

  1. Rafael Benavent Benavent

    Vaja! De sobte veig que el vostre programa de textos ha resolt aquella falla de no incloure l’“espai” després del signe gràfic del punt i seguit i fins i tot me n’havia acostumat, recapacitat i ja no ho trobava cap falla vostra, ans bé –i en aquest context- un signe d’identitat escripturària pròpia, personal i intranseferible, tant que m’era fàcil identificar la vostra autoria amb una lleugera mirada de biaixet del text.

    Ara però veig que el segon i tercer paràgraf ja són canònics pel que fa al respecte i m’he trobat una mica torbat, tant que m’hauré de posar de nou a la seua lectura, perquè, ho confesse, no li he parat l’atenció deguda. Tenia coses en què pensar, ja ho veu.

    Tampoc em faça massa cas, dic jo. I bones festes tinga vosté!

  2. Pepe

    Por sus puntos los conoceréis….observació digna de Serlok Jomes o més encara.Ara i sempre que estiga bé! I tots els seus i els altres.

  3. rafael BENAVENT

    La gran part de les tradicions són un regal, però que tenen el perill de convertir-se en una rutina que els devalua, com vosté mot bé diu. Com l’embolcall del regal. Però farem bé de no llançar-ho tot plegat a l’escombraria. Tot compta. L’important és la intenció. Bones festes de Nadal a tots! I el millor desig i reconeixement per al director per que continue amb aquest espai de QUATRETONDA DIGITAL tan meritòriament obert a tot el poble.

  4. sALVA

    Senyor director de QD, després de llegir el que acaba vostè de ficar, i donant-li voltes i voltes pel cap, un servidor s’ha quedat com aquell portugués quan deia:

    Admiróse un portugués
    al ver que en su tierna infancia
    todos los niños en Francia
    supiesen hablar francés.
    «Arte diabólica es»,
    dijo, torciendo el mostacho,
    «que para hablar en gabacho
    un fidalgo en Portugal
    llega a viejo, y lo habla mal,
    y aquí lo parla un muchacho».

    De segur que és per culpa de l’edat, o que pense que els humans ens agrada la brega i fer “la contraria”.
    A passar bé els Nadals!

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 1 visitant, 1 cercador

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES