EL NOU CENTRE SANITARI

Ja fa dies que quan passem per les obres del que serà el nou centre sanitari, aquestes estan aturades i abandonades. No sabem a quina circumstància serà degut, però la imatge ahí està. Analitzant una mica els plànols, no notem grans diferències amb el Centre de salut actual: no vegem grans novetats quant a serveis als pacients. I per aparcar o estacionar els cotxes, veiem un problema. Siga com siga, esperem que prompte re-comencen i concloguen les obres i estiga operatiu el més aviat possible.

1 comentario

  1. Rafael Benavent

    Bones observacions «de bestreta». Pel que fa a l’espai «natural» en quan a l`aparcament, és previsible que habiliten, oficialment, el necessari, el qual, possiblement, serà en detriment de l’ús públic lliure disponible actualment, cosa que no passa amb la ubicació actual amb lloc sobradament i bona accessibilitat sense cap impediment per ningú. Però… sí. La pregunta en qüestió és: Si no ha d’estar dotat de més espais i serveis, per a què invertir en un nou centre? «Doctores tiene la Iglesia» que els acòlits dels ciutadans d’a peu segur no estem en disposició d’aprear. Caldria donar explicacions per desfer interrogants i comentaris innecessaris? Ja s’han donat? De ser així, demane disculpes. Tot i així, una observació afegida: SI fa no fa, i espere que em traguen de dubtes, resulta que d’Europa ens venen assignades unes ajudes econòmiques importants, part d’elles, a fons perdut, sense retorn: PART d’elles. El qual, encara justificaria menys unes inversions «apressades» sense establir prioritats, de necessitat i d’oportunitat. Tal qual, amb fets ja consumats, ens trobem amb la «redona de cinc estreles» en la carretera a Xàtiva, recent inaugurada, obligats a frenar costera amunt (i avall), anul·lant la prioritat que teníem per més trànsit, contra tot sentit comú, empitjorant la «malaltia» amb el remei aplicat. Naturalment, és una opinió personal. Reste a disposició de ser corregit «per l’autoritat competent». Gràcies.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 4 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES