QUATRETONDA, CAPITAL DE LA CULTURA 2023

Quatretonda ha sigut nomenada CAPITAL CULTURAL 2023 DE LA VALL D’ALBAIDA, segons ho han decidit els mandataris de la Mancomunitat pel gran treball que desenvolupa aquesta població en pro de la CULTURA en les diverses manifestacions i vessants en totes les parcel·les i a les múltiples activitats culturals segons ha quedat demostrat fefaentment. L’any 23, estarà doncs especialment especialment sota el signe i la protecció de la cultura. Ens felicitem i ens alegrem.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 1 visitant, 3 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES