CRÒNIQUES DEL POBLE : À PUNT EN DIRECTE (QUASI)

El propassat 10 de gener el poble va entrar en èxtasi : el canal de la tv autonòmica À Punt va transmetre part en directe i part en diferit, des del nostre poble, alguns tòpics-típics de la nostra idiosincràcia i vam passar una vesprada molt divertida i entretinguda, sobretot veient a la nostra gent participant activament i alegre en cadascuna de les activitats que configuraren els continguts, les qual van ser moltes i variades. És clar que tot no es pot abarcar en els minuts amb que comptaren. Tantmateix han hagut tòpics-típics que s’han passat per alt, com per exemple Els Bous al Carrer de tant renom, fama i arrel, així com altres entitats ,agrupacions i institucions que brillaren precisament per la seua absència.

De tota manera, moments tendres escoltar i veure cantar «Quatretonda hoy celebra el dia de Sant Martí…» i el poble chiquitín al camp que se n’anava. Clar, els programes en directe i a corre-cuita tenen alguns entrebancs insalvables i les seues dificultats, com la pressa i la improvisació. No oblidem que es tractava de passar simplement una estona d’esbarjo i d’entreteniment. De gaudir de la nostra gent. De riure. Passada la febra, l’equip tècnic de À Punt donà bon compte de les exquisites viandes que tan amorosament van preparar les dones del poble i que tan poc de temps van estar en pantalla.Bon apetit!

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES