ENTRE ODISSEA I CALVARI

ENTRE ODISSEA I CALVARI

Si ja era una perillosa aventura anar a Gandía per«la carretera» Quatretonda-Gandia per LLutxent, per ser nefasta, estreta, perillosa, plena de curves etc…ara, fer el trajecte s’ha convertit en un calvari insuportable si sumem les obres de la redona de la pesina de Quatretonda i les obres de la carretera que travessa LLutxent. Es tracta d’un malson entre calvari i odissea, per la qual cosa no es aconsellable viatjar per ella. El desviament suposa el que no està en els escrits, ple de problemes i vericuetos insospitats. Fins que les obres no acaben, és millor anar pel camí Dorresment-Pobla del Duc. Enfí, coses de les pròximes eleccions !

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES