PROHIBIT

Ja no podré entrar al parc d’Enric Valor amb la meua Bella i seure en un banc a descansar de la caminada i observar,pensar,meditar i veure passar la vida. Bella és la meua gosseta, la meua companya d’aventures i pensaments. Ens hem quedat una mica perplexos, Al pas que anem, ens marcaran una ratlla per on caldrà anar, quina aigua hem de beure i a quina hora ens hem de gitar. No comprenc quin mal podem fer si entrem al parc : si caga li ho arreplegue, si pisa, li tire aigua amb lleixiu…la porte lligada com mana l’ordenança i complim amb tots els requisits : està vacunada, té el seu passaport al dia, té posat el xip…pobreta meua!

No dubte que hi hauran raons i arguments per a prohibir l’entrada de les mascotes a un parc que quasi sempre està solitari. De tota manera crida l’atenció aquesta mesura prohibitiva en un poble xicotet, tranquil i lliure. El cas és que tota prohibició va en contra de la llibertat…és clar que aquesta no pot ser total. En fí, entraríem en paràmetres filosòfics complicats.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES