EDICIONES D.A.J 583 (14 aniversari QD)

4 Comentarios

 1. Pepe

  Divertidísima historia no falta del sentido agudo y crítica fina. Un honor tenerte entre nosotros. Gracias! Lo de la lupa…que te voy a decir…GENIAL!…y lo de las subvenciones…mejor dejarlo correr.Amigo Jesús ai si yo tuviera tu ingenio para contar y cantar los entresijos de mil historias de la intra-histotia…

 2. Rafael Benavent Benavent

  Es que encara li passa poc D. Jesús, si li ho tinc dit a Pepe, que no li publique ni una pàgina més. Una persona com vosté que s’ocupa i preocupa per la cultura del seu poble… un contrasentit la llengua que fa servir, a un altre no li prohibiria col.laborar en castellà, home, que no soc tan cafre però, justament vosté, que no sap que d’ací mil anys l’únic que quedarà, l’únic que recordaran i llegiran aquells que vindran són els seus «Desastres». De-sastre és el que li faria jo a vosté, però amb tisores de punta fina i guix de pedrenyal. Home, faça-ho per la cultura, la nostra, que l’altra no quedarà òrfena. I no pense que no sé com és de difícil desconstruir l’esquema mental amb què u construïx i es acostumat a fer en les seues creacions. Ho deixe perquè encara em reblaniré i perquè veja algun euret solt aportaria per tal de sufragar el forat que li ha causat al senyor director.

 3. jesus tarrasó espí

  Estimat Don Rafa: com vosté ja sap ,
  servidor de valensiá academic no va molt sobrat,
  i si rellich la D.A.J. 568 heu vorá i compendrá,
  i de pas, les mans al cap es posará,
  pero com casi tot si uno vol pot cambiar,
  pense que cuant hem jubile a algun curset hem tindré que apuntar
  i a vorer si aixina el meu valensiá escrit pot millorar
  pero lo mal es que gent com jo a partir de certa edad
  ja no apren idiomes ni de casualitat
  clar que a vosté sempre li quedará la tecnológica solusió
  de grasies al movil traduir al valensiá lo que escriga jo
  grasies a una bendita idiomática aplicasió,
  i resumint: si uno (un servidor) escrivint en valensiá burro es
  i no pot donar per a mes
  pues millor que escriga en castellá
  i el lector s´astalviará lletgir mil i una animalá

 4. Rafael Benavent Benavent

  un plaer llegir-lo D. Jesús, i açò que quede entre nosaltres, perquè com sabrà no n’hi ha res (o quasi que res, vaja), que els diners o un bon esmorzarot (a compte d’eixe futur reciclatge) no puguen arreglar. I repetisc, un plaer llegir-lo.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES