PRESENTACIÓ DE LA REVISTA «BOUS SOLTS 2023»

La revista «Bous Solts 2023» ja està al carrer. Aquesta vesprada ha sigut la seua presentació. És la testic la qual dona fe cada any de la festa. Un monogràfic des de les diferents perspectives de d’on s’expressen sentiments, vivències, records, llegendes, aventures i somnis de la gent. Després de la introductòria visió general que ens ha fet el coordinador de la publicació, els col·laboradors han pogut participar i expressar els motius i el sentit del que han escrit. «Bous Solts», és la plataforma cultural que ve a complementar aquesta tradició tan arrelada a Quatretonda.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 1 visitant, 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES