MONS. ENRIQUE BENAVENT ADMINISTRA EL SAGRAMENT DE LA CONFIRMACIÓ ALS JOVES DEL SEU POBLE

MONS. ENRIQUE BENAVENT ADMINISTRA EL SAGRAMENT DE LA CONFIRMACIÓ ALS JOVES DEL SEU POBLE

Un gran día tindre entre nosaltres al nostre bisbe per administrar el sagrament de la confirmació als joves de Quatretonda. No sempre les circumstancies són tan plenes i completes, espirituals i lluminoses : el nostre Pastor, el nostre veí, el nostre guia. Tot nostre, i nosaltres un poquet d’ell.

La litúrgia catòlica, tan rica tant en lo visual com en la interiorització, es va manifestar amb força i vitalitat en l’acte. Ens em de felicitar i felicitem a la Coral de Santa Bàrbara, Als confirmands i familiars, a Germán, al senyor rector don Vicente, als catequistes i també , clar està a Mons, Enrique.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 6 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES