«L’INESPERAT» D’ INESPERADES TEATRE

«L’INESPERAT» D’ INESPERADES TEATRE
Autor: Fabrice Melquit. Dirección: y dramaturgia: Victoria Salvador. Reparto: Arantxa Mayordomo, Alba Navarro y Estefanía Arenas. Ayudantía de dirección: Tiago P. Barrachina. Espacio escénico y vestuario: Victoria Salvador e Inesperades Teatre. Iluminación y sonido: Pablo Martínez

La Companyia «Inesperades Teatre» ens oferí ahir per la vesprada al Centre Social l’obra «L’ínesperat» d’on agafa el nom. Una posta en escena atrevida i innovadora on la protagonista es «desdobla» en tres persones distintes les quals esperen amb deler al seu amor,al seu «Tigre». Somien amb la seua tornada que mai es produirà mentre els seus fantasmes més íntims surten a la llum i a l’escena. Fetes pols i desesperades cauen en l’alcohol, la fantasia i la bogeria d’un món on les guerres i els malsons no les deixen viure. Una posta en escena original i arriscada, valenta i desesperada. La quartondina Estefania Arenas ens va agradar en la seua forma d’ interpretar amb naturalitat i bon fer a l’igual que les seues companyes d’escenari les quals totes tres es coordinaran amb mecanismes estudiats i treballats. El joc de música i llums enriquiren i donaren el just sentit al missatge, tot ell en un valencià curat i perfecte. Els flascons són un toc que desperten curiositat i misteri al voltant de desitjos inabastables.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 1 visitant, 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES