PRESENTACIÓ FESTERS/ERES 2023

Presentació doble amb quatre festers majors (dues festeres i dos festers) la celebrada anit en l’edició de 2023. Amb mitja hora de retard, el protocol encetà la litúrgia festívola. Una presentació llarga i amb discursos una mica massa personalistes i de vegades extensos, encara que donades totes les circumstàncies resultà ser una vetlada dins dels marges establerts per la tradició. La música, tota en anglés, ressonà forta i clara en la fresqueta nit quartondina en la vespra d’una amenaçant DANA.

«Juventud divino tesoro», protagonista sens dubte de la nit esperada i desitjada, on llur llum pròpia, vitalitat i energia van irradiar simpatia i sinceritat amb la força vital que caracteritza aquesta etapa de la vida.

Una llàstima que el poema de Manolo Valls no va poder ser escoltat amb integritat degut a l’ enrenou de la gent ja a les acaballes de l’acte i darrere de l’himne de la Comunitat. Tal vegada, en un altre moment de la presentació haguera lluit i arribat més bé.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 1 visitant, 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES