CARROSSES 2023

CARROSSES 2023

Com cada any, la cita amb les carrosses s’ ha complit. La DANA no ha pogut desvirtuar el dia. Festa. bojeria, crítica social, «música» atronadora, alcohol i diversió multidisciplinar i «variopinta». Les penyes que otroora ballaven sense parar, el temps que no perdona les ha transformat, evolucionant i ara, «sentaetes» i observadores…o simplement a «penyes de jubilats» tranquiles i assossegades contempladores del món que les envolta. Penyes que han estat en hivernació i que ara «reviscolen». Enfí, és el dia de les carrosses.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 2 visitants, 6 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES