MONS. ENRIQUE BENAVENT PRESIDEIX LA MISSA I LA PROCESSÓ DEL DIA DEL CRIST

MONS. ENRIQUE BENAVENT PRESIDEIX  LA MISSA I LA PROCESSÓ DEL DIA DEL CRIST

L’ arquebisbe de València, Mons. Enrique Benavent, fill predilecte de quatretonda, ha estat entre nosaltres el dia d’avuí. Ha presidit la missa del dia del Crist i la processó d’aquesta vesprada. A l’homilia ha ressaltat valors com la unió, de la qual parla alguna estrofa dels Gojos del Crist. També ens ha explicat la seua satisfacció de poder estar al seu poble durant les festes patronals, ja que feia temps que no podia fer-ho per raons pastorals a Tortosa d´on era bisbe. Un gran honor haver compartit amb el nostre bisbe moments, reflexions, ensenyances i pregàries. I també l’ alegria de la festa. L’hem sentit pròxim i accessible. Gràcies !

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 1 cercador

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES