ELUCUBRACIONS

3 Comentarios

 1. Rafael Benavent Benavent

  Vaja, diria que pense com vosté però, la cosa té el seu què, vull dir que si u té a causa de la ingesta d’alcohol l’eximent completa, aleshores no n’és de responsable, però a la vegada és molt difícil practicar sexe, fins i tot amb el consentiment de l’altra persona. D’ací que diuen que és molt difícil en estos casos aplicar-los l’atenuant d’alcohol.

  Tot i això una persona embafada d’alcohol podria reballar-se o caure de dalt d’un balcó i matar un vianant, o viatjant en el cotxe de l’amic que el porta a casa a dormir la mona, en aquest cas podria reballar-se sobre el conductor o sobre el volant i en conseqüència atropellar mortalment un xiquet. Ací és com si fóra com un pertorbat, un boig sense les seues facultats i tindria atenuant, entenc, però, també pense que la seua pertorbació és voluntària i no tinc tan clara la cosa de l’excusa, si es pot dir així. No sé, xe!

  I si li he aclarit cap cosa, me la paga i em pau!

 2. Rafael

  De R.B.B. a R.B.B. : Gràcies per «mullar-se». I done gràcies vosté, també, per no ser el «presumpte implicat» de la qüestió, perquè si ho fóra li diria que canviés de nom o de conducta. ( Com ja fa temps li vinc advertint oportunament )

 3. Benavent

  El dia que el Senyodirector faça efectives les nostres col.laboracions amb els corresponents emolument sí que haurem de mirar on i quan arribarà a cadascú, mentrestant esperem, almenys servidor espera, que les coces (dialèctiques), vagen al col.laborador del costat.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES