CELEBREM XVé ANIVERSARI DE QD

3 Comentarios

 1. Pepe

  Mire Ud. Don Jesús que me he reído y he disfrutado de su historia. LLena de gracia y sentido de ése humor que no todos saben descifrar y digerir. El premio a la fidelidad se lo doy yo, se lo aseguro. El premio a la genialidad también. Y el premio a la honestidad, a la buena investigación y a la extraordinaria memoria para analizar datos y sacar consecuencias. Por todo y lo que le queda por aportar, MUCHAS GRACIAS!

 2. Rafael Benavent Benavent

  Sap, amic D. Jesús, que en mi toca pedra -no marro- i que dues o tres pàgines en valencià a tot estirar, no fan primavera. Això sí ja és un bon camí que obrirà vells cadenats i parle per mi, que faré per ben cavar el seu camp de mèrits si continua així. I una altra cosa, de banyar, untar… o com s’hi vullga dir, vora de la barra del Bar, no ha pensat mai. No s’hi pot assegurar res, però una agradable conversa acompanyada d’un «algo» que picar fan fluir millor els pensaments i tòrcer l’aire de les voluntats tantes vegades capficades cap ací o cap allà en qüestió de mèrits. La vida és inventada, ja li dic.

  Pense-ho.

  Benavent

 3. rafael benavent

  Amb retard per condicionants imprevistos, amb tots els lectors de QD aplaudisc l’enginy desplegat per Jesús en honor i reconeixement dels mèrits que representa QD amb qui ho va parir i sosté. Sens dubte, pocs pobles, ni que siguen molt més grans, tenen una finestra al seu abast, com tenim a Quatretonda, des d’on tothom pot expressar en veu alta tot tipus de «desficis» en positiu que considere oportú des del respecte. Crec que és una eina d’enriquiment popular infrautilitzada tenint en compte «el potencial cabdal ocult» existent en espera de perdre la por a «exercir», compartint-lo. És un actiu en favor del poble que segur quedarà enregistrat i valorat, tant més, al pas dels anys. Enhorabona!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 3 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES