Quant a

QuatretondaDigital és un espai d´opinió, creació i crítica al voltant del nostre món.

En primer lloc, dir-vos que SOM AQUELLS els quals signem els nostres ARTICLES, PENSAMENTS, COMENTARIS I OPINIONS. Sempre diem QUI SOM. La transparència-imprescincible i necessària-, la practiquem en cada racó.

» QUATRETONDA DIGITAL» (REVISTA independent, lliure i autònoma al voltant de Quatretonda (València)), naix avuí, 12 d´abril de l´any del Senyor de 2009. Dia de Pasqua de Resurrecció en la nostra cultura. El seu objectiu és parlar de «la cosa pública»del poble, d´aportar treballs creatius, literaris, intel.lectuals.
 
«QUATRETONDA DIGITAL »  és filla del sentit comú i de la bona fe. Els seus padrins foren el respecte i la tolerància i com a testics signaren el llibre la intel.ligència i el coratge. El part fou dur i difícil.
 
» QUATRETONDA DIGITAL » és un projecte personal, no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA  i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ.
«QUATREDONDA DIGITAL», és una publicació sense ànim de lucre i les despeses que ocasiona el seu funcionament  són sufragades íntegrament pel seu Director.
 
***
NORMES  
9 d´abril de 2011
 
A partir d´avuí, comuniquem a tots els  comentaristes de QD  que per a publicar un comentari caldrà identificar-se amb nom i cognoms vertaders. Si no es fa així, no es publicarà cap aportació. Aquesta mesura la posem en pràctica per a enriquir-mos tots i fer de QD un instrument més seriós si cap encara.No ha sigut fàcil adoptar aquesta decisió però pensem que d´aquesta manera, la humanitzem una mica més i l´omplim de noms propis i persones concretes.

En algun que altre escrit, ja s´havia apuntat la idea, però crec que ara és el moment de dur-la a la práctica. Pot ser que l´anonimat donava una mica més de llibertat però també es quedava una mica a l´aire com sense  el fonament de l´autoria. D´aquesta forma crec que anirem consolidant-la i  formant una xicoteta comunitat  lliure, responsable i pensant.

http://www.quatretondadigital.es/?p=2696

 

«Y al cabo, nada os debo; debéisme cuanto he escrito.
A mi trabajo acudo, con mi dinero pago
el traje que me cubre y la mansión que habito,
el pan que me alimenta y el lecho en donde yago.»

Retrato.Antonio Machado.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 4 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES