Seleccionar página

Quant a

QuatretondaDigital és un espai d´opinió, creació i crítica al voltant del nostre món.

En primer lloc, dir-vos que SOM AQUELLS els quals signem els nostres ARTICLES, PENSAMENTS, COMENTARIS I OPINIONS. Sempre diem QUI SOM. La transparència-imprescincible i necessària-, la practiquem en cada racó.

» QUATRETONDA DIGITAL» (REVISTA independent, lliure i autònoma al voltant de Quatretonda (València)), naix avuí, 12 d´abril de l´any del Senyor de 2009. Dia de Pasqua de Resurrecció en la nostra cultura. El seu objectiu és parlar de «la cosa pública»del poble, d´aportar treballs creatius, literaris, intel.lectuals.
 
«QUATRETONDA DIGITAL »  és filla del sentit comú i de la bona fe. Els seus padrins foren el respecte i la tolerància i com a testics signaren el llibre la intel.ligència i el coratge. El part fou dur i difícil.
 
» QUATRETONDA DIGITAL » és un projecte personal, no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA  i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ.
«QUATREDONDA DIGITAL», és una publicació sense ànim de lucre i les despeses que ocasiona el seu funcionament  són sufragades íntegrament pel seu Director.
 
***
NORMES  
9 d´abril de 2011
 
A partir d´avuí, comuniquem a tots els  comentaristes de QD  que per a publicar un comentari caldrà identificar-se amb nom i cognoms vertaders. Si no es fa així, no es publicarà cap aportació. Aquesta mesura la posem en pràctica per a enriquir-mos tots i fer de QD un instrument més seriós si cap encara.No ha sigut fàcil adoptar aquesta decisió però pensem que d´aquesta manera, la humanitzem una mica més i l´omplim de noms propis i persones concretes.

En algun que altre escrit, ja s´havia apuntat la idea, però crec que ara és el moment de dur-la a la práctica. Pot ser que l´anonimat donava una mica més de llibertat però també es quedava una mica a l´aire com sense  el fonament de l´autoria. D´aquesta forma crec que anirem consolidant-la i  formant una xicoteta comunitat  lliure, responsable i pensant.

http://www.quatretondadigital.es/?p=2696

 

«Y al cabo, nada os debo; debéisme cuanto he escrito.
A mi trabajo acudo, con mi dinero pago
el traje que me cubre y la mansión que habito,
el pan que me alimenta y el lecho en donde yago.»

Retrato.Antonio Machado.

 382 Visites totals,  4 Visites avuí

The following two tabs change content below.
quatretondadigital

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Creus que les víctimes de la Covid-19 al nostre poble deurien ser recordades per sempre d'alguna forma?

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES